Kapla ile Truva Atı Yaptık

13-02-2024 22:13
Kapla ile Truva Atı Yaptık
O bulutlu öğle sonrası Truva Atını modellemek hiç zor olmamıştı. Yüz kısmını nasıl soyutlayacağımızı bulmak için biraz düşünmüştük ama imkansız olmadığını biliyorduk. Düşünme süreci belirsiz olduğunca keyifliydi. Hedefimizi biliyorduk fakat oraya nasıl gideceğimizi bilmiyorduk! Bu noktada Kapla imdadımıza yetişti.
Her zaman olduğu gibi yaptık ve Kapla bizi nereye götürürse oraya gittik

Kapla gibi açık uçlu materyallerle çalışmak böyledir. Yaratıcı süreci deneyimlersiniz. Süreçte hem kendinizi hem de eserinizi keşfedersiniz. Bir de bakmışsınız, başladığınız noktadan çok uzaklara gitmişsiniz. 

Titizlikle birbirinin aynısı boyutta kesilmiş Kapla Tahtaları ile modelleme yapmak, dengeyi, ağırlık noktasını, yer çekimi gibi fizik kanunlarıyla uyumlanarak sanat yapıtı gibi incelikli tasarımlar ortaya koymak şaşırtıcı derecede kolaydır. 

İnşa ettiğiniz tasrımı hiçbir yapıştırıcı, tutturucu olmadan tamamen el dengesi ile yaparsınız. Tasarımınızı yaparken her Kapla tahtasının yerini her an değiştirebilme özgürlüğü, doğal ahşabın dokusu, kokusu ve odaklanmak insanda bir tür meditasyon etkisi ve rahatlama yaratır. Yapılanları sonunda yıkmak da çılgınca eğlencelidir!

Masif ahşaptan ve yüzyıllardır aynı amaca hizmet etmek üzere yetiştirilen sürdürülebilir ormanlardan elde edilen doğal bir malzeme Kapla. Bu yönüyle ve kalıcılığı ile onun çevreci olduğunu söyleyebilirsiniz.

Sürdürülebilir bir oyuncak, bir eğitim aracı, bir tasarım malzemesi olarak Kapla sizi yarıyolda bırakmaz. Yıllarca ilk günkü performansını korur. Eğrilip şişmez ve kıymık oluşturmaz. Renkli parçaları ise su bazlıdır, düzenli olarak test edilir ve sağlıklıdır. Yıllarca sıkılmadan oynamak içindir. 

3 yaşından itibaren her yaşa hitap eder. Yetişkinler de çocuklar kadar Kapla ile oynamaktan keyif alırlar. Birlikte oyun ve öğreti dolu zamanlar geçirmek adına bu küçücük tahta büyük işler başarır. Bir kutudan çıkan oyunun sonu yoktur. 

Son olarak oynarken görünmeyen br enerjiyle birbirinize bağlanacağınızı biliyoruz ve yıllardır dilimizden düşmeyen tekerlememizle bitiriyoruz: "Kapla ile bir araya gelince keyfi seni de sarar, farkına bile varmadan oyuna katırlırsın, sihirli tahtalarla birbirine bağlanırsın". Hadi bağlanalım! 
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.